LIFESTYLE

Wat zijn AKG in ear oortjes?

Wat zijn AKG in ear oortjes?

AKG oortjes heb je in verschillende soorten en maten. De in ear variant is vaak oplaadbaar. Hierdoor kun je muziek luisteren zonder kabels. Je zit dus niet meer op de fiets met een kabel die eruit schiet. Maar ook als je hem op gaat brengen heb je vaak knopen. Dat is nu verleden tijd. Er zijn wel modellen met handig doosjes waarin je ze op kan bergen. Maar meestal hebben ze een batterijduur van 12 -16 uur. Dus na die zware schooldag kun je ze thuis gewoon weer opladen. Vaak zit er ook bediening op. Hiermee schakel je snel tussen volume en het volgende nummer. Maar ook heb je modellen waarmee je zelfs telefoontjes op kunt nemen. Hierdoor zou je de oortjes als headset kunnen gebruiken. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld in de auto of het openbaar vervoer.

De gouden combinatie van AKG en Samsung oortjes

Samsung heeft voor de nieuwe modellen besloten om samen te gaan werken met AKG voor de oortjes. Hierdoor kunnen ze een nog betere kwaliteit aanbieden aan hun klanten. Maar daarnaast heb je zo ook twee partijen die allebei ergens goed in zijn. Het geeft een storingsvrije geluidservaring wat nog maar weinig voorkomt. Ook geven de oortjes een helder en rijk geluid. Ook zul je gaan merken dat omgevingsgeluiden nauwelijks waarneembaar zijn. En dat je met de wind geen last hebt van het geluid van de wind. Hierdoor kun je optimaal genieten van de beste muziek. Veel van de modellen kun je opladen waardoor je altijd muziek hebt. Ook zijn er geen lastige kabels meer nodig die in de war raken wanneer je ze op wil bergen. De nieuwste technieken zorgen voor een goede bass en een geruisloze verbindingen.

Gebruikerservaringen

Op het internet vinden we veel gebruikerservaringen van AKG oortjes. Dit komt omdat ze natuurlijk goed verkocht worden. De meeste ervaringen zijn dan ook niet voor niets als goed te beschouwen. Samsung zou immers nooit samenwerken met een partij die slecht in de markt licht. Als er al een negatieve review tussen staat dan is het vaak omdat het geluid of de bass te hard is. Dit kan als onprettig worden ervaren door de ouderen generatie onder ons. Maar dit is juist de wens van vele klanten. Ook zijn mensen te spreken over de functie dat je de telefoon op kunt nemen. Je mag immers niet in het verkeer deelnemen met een mobiel apparaat. Vanaf nu kun je dit dus draadloos en verantwoord. Dit scheelt weer een hoop geld aan boetes die je anders opgelopen had. Dit willen we toch allemaal voorkomen !

Voordelen AKG oortjes

Er zijn vele voordelen van AKG oortjes. Het belangrijkste voordeel is dat wij vaak het compliment ontvangen dat we helder geluid bieden. Onze technologie beschikt over een ruisonderdrukking. Hiermee filter je de omgevingsgeluiden eruit zodat je van de muziek kan blijven genieten. Maar ook hebben wij diverse modellen die oplaadbaar zijn. Zo kan je zonder kabels de hele dag van je oortjes genieten. Ook is het makkelijk mee te nemen in je zakken, etui of rugtas. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer zonder muziek hoeft te zitten. Een ingebouwde afstandsbediening zorgt ervoor dat je makkelijk telefoontjes kunt opnemen. Maar ook kun je het volume harder en zachter zetten hiermee. Daarnaast beschik je ook over de mogelijkheid van het verderspoelen of doorgaan naar een ander nummer. Kortom alles wat je nodig hebt maar dan compact.

Waarom kiezen voor AKG oortjes

Veel mensen kiezen voor de oortjes van AKG omdat ze kwalitatief een van de betere op de markt zijn. Volgens Samsung zijn het de beste oortjes voor alle mobiele apparaten. Daarom hebben hun ook regelmatig een actie waarbij ze deze weggeven. Maar daarnaast zijn er ook bluetooth varianten. Hiermee kun je draadloos naar muziek luisteren. Deze gaan vaak meer als 12 uur mee waardoor je de hele dag kunt genieten van muziek. Ook zit het goed in de oren van de meeste mensen. Comfort is wel een van de belangrijkste dingen waar de consument vandaag de dag op let.

Samenvatting

De AKG oortjes komen goed uit de meeste testen. In vergelijking met de AKG headset is dit juist een compacter en lichter model. Zo kun je de oortjes snel in doen en overal mee naartoe nemen. Ook kun je ze makkelijk opbergen in je tas of etui. Dit zorgt ervoor dat je ze overal mee naartoe neemt. Maar ook de kwaliteit is uitermate. Daarom heeft Samsung onlangs gekozen voor een samenwerking met AKG. Dit resulteert in draadloze en oplaadbare oortjes tegen een marktconforme prijs. Ook beschikken ze vaak over een ingebouwde afstandsbediening. Hiermee kun je een telefoontje aannemen maar ook het geluid verstellen. Of wat dacht je van het skippen van een nummer en naar de volgende gaan. Ook worden omgevingsgeluiden eruit gefilterd. Zo geniet je alleen van de beste muziek zonder onderbrekingen.

Most Popular

Vers le haut
fr_FRFrench